Uzaktan Eğitim Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz

2019-2020 Bahar Döneminde Koronavirüs salgını sebebiyle uzaktan eğitim ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Uzaktan eğitim konusunda sizleri bilgilendirmek isteriz.

Uzaktan eğitim, öğrenenlerin zaman ve mekan bağlamında birbirlerinden ve öğrenme kaynaklarından uzak olduğu eğitim modelidir. Başkent Üniversitesi, Hemşirelik Bölümü olarak uzaktan eğitim çalışmalarımızı Üniversitemizin teknolojik alt yapısını kullanarak erişime açmış bulunmaktayız. Bu kapsamda hocalarımız, Uzaktan Eğitim Merkezimiz (BUZEM), Moodle sistemi, hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürmüştür.

Mevcut durumda, bölümümüzdeki tüm derslerimiz uzaktan eğitim sistemine yüklenmiştir. Lütfen derslere kayıt olmak için ders sorumlularınızla iletişim kurunuz.

Uzaktan eğitim sürecinde derslerimiz senkron ve asenkron biçimde işlenecektir.  Senkron dersler kaydedilerek sonrasında izlemenize olanak sunan canlı yayınlar; asenkron dersler ise canlı yayın şeklinde olmayan ancak hocalarınızın size Moodle sistemi (www.moodle2.baskent.edu.tr) aracılığıyla materyal, sunum, okuma ve video yükleyeceği şekilde mümkün olan en etkili yöntemdir. Bununla birlikte bazı dersleriniz online eğitimlerle de gerçekleşecektir. Bu süreçte hocalarınız her hafta nasıl bir yol izleyeceğinizi, konularınızı ve görevlerinizin ne olacağını sizlere bildirecektir.

Tüm öğrencilerimizin Moodle sistemine girmesi ve derslerine kayıt olması gereklidir. Bu sistemin nasıl kullanılacağına ilişkin bilgilendirme kılavuzu için tıklayınız...

Sevgili öğrencilerimiz, yaşadığımız bu süreçte sizlerle iletişimimizi devam ettirmeniz için bölümümüzün resmi web sayfasını ve sosyal medya hesaplarını takip ediniz; iletişim kanallarınızı açık tutunuz.

Sağlıkla görüşmek üzere,

Sevgiler